Cinsellik nefes almak kadar doğal

  Genç sevgilileri ile haber olan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, cinsellik olmadan ilişkinin yürümeyeceğini belirtti.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 09:29
Cinsellik nefes almak kadar doğal






Cinsellik nefes almak kadar doğal
   Genç sevgilileri ile haber olan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, cinsellik olmadan ilişkinin yürümeyeceğini belirtti.Yonca Evcimik "Cinsellik nefes almak kadar doğal" dedi.53 yaşında ve 40'ıncı sanat yılını kutlayan Yonca Evcimik, Posta gazetesinden Canan Danyıldız'a verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Genç erkeklerle aşk yaşayan ünlü şarkıcı, "Cinsellik çok önemli midir, olmazsa olmaz mıdır?" şeklinde soruya "Çok önemlidir. Olmazsa olmazdır! Cinsellik olmadan ilişki belli bir yaşa kadar gitmez. Cinsellik nefes almak kadar doğal" yanıtını verdi.
    Sperm bankasından çocuk sahibi olabileceğini de belirten Evcimik, "İstesem şu an bile kim tutar beni? Dünya kadar sperm bankası var, alırım bir tane yaparım. Ne var? Kimsenin ne dediğini umursamam" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Yonca Evcimik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.