Çıplak sokaklarda gezdi kimse farketmedi

ABD'li model Jen Seidel vucüdunu boyatıp çıplak sokaklarda dolaştı kimse farketmedi.

20 Aralık 2017 Çarşamba 09:25
Çıplak sokaklarda gezdi kimse farketmedi






Çıplak sokaklarda gezdi kimse farketmedi

 ABD'li model Jen Seidel vucüdunu boyatıp çıplak sokaklarda dolaştı kimse farketmedi.Lili Jasmin isimli ünlü ABD'li model Jen Seidel isimli vücut boyama sanatçısı ile birlikte bir sosyal deneye imza attı. Noel temasıyla kendini boyatan ve çırılçıplak dışarı çıkan Jasmin'in çıplak olduğunu hiç kimse fark edemedi.

    Jen Seidel, profesyonel bir vücut ressamı. Daha önce de kendini boyayarak bir alışveriş merkezine giden kadın, insanların çıplak olduğunu anlayıp anlayamayacağını test etmişti. Şimdi ise ustalığını güzel model üzerinde kullandı ve hiç kimse Jasmin'in çıplak olduğunu anlayamadı. Dondurucu havada New York sokaklarında dolaşıp insanlarla sohbet eden modelin çıplak olduğunu itiraf ettiği halde buna inanmayanlar oldu.

Süperhaber

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.