Çukur dizisinde büyük tepki çeken 'Harita' sahnesi için özür dilendi

Pazartesi akşamları televizyon dizileri arasında en çok izlenen dizi olan Çukur dizisindeki tepki çeken sahne için özür dilendi

21 Şubat 2018 Çarşamba 11:31
Çukur dizisinde büyük tepki çeken 'Harita' sahnesi için özür dilendi






Çukur dizisinde büyük tepki çeken 'Harita' sahnesi için özür dilendi

   Pazartesi akşamları televizyon dizileri arasında en çok izlenen dizi olan Çukur dizisindeki tepki çeken sahne için özür dilendi.Show TV ekranlarında pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen yapımlarından Çukur'da büyük tepki çeken Emrah Amir'den azarladığı trafik polisine özür geldi. Çukur'un 26 Şubat Pazartesi yayınlanacak olan 18. bölümünden sürpriz bir sahne yayınlandı. Ay Yapım tepkiler sonrasında, Çukur'un anti kahramanı Emrah'a azarladığı trafik polisinden özür dileme sahnesi yayınladı.  Çukur'da büyük tepki çeken Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Emrah Amir karakteri, kendisini durdurduğu için bağırdığı ve "Haritadan kendine yer beğen" dediği trafik polisinin yanına tekrar giderek özür diledi.  Ben eşeklik yaptım, affet. Digor dünyanın en güzel yeri" diyen Komiser Emrah, trafik polisinin gönlünü almaya çalıştı.

Haberler

Son Güncelleme: 21.02.2018 08:47
Anahtar Kelimeler:
Çukur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.