Damla Sönmez: Ekrandaki Karakterleri Gerçek Zannediyorlar

'GÜLLERİN Savaşı’ dizisinin başrol oyuncularından Damla Sönmez, Türkiye’de izleyicilerin ekranda gördükleri karakteri gerçek zannettiklerini, kendilerini fazla kaptırıp onun için üzüldüklerini söyledi. Rol arkadaşı Canan...

08 Kasım 2014 Cumartesi 10:45
Damla Sönmez: Ekrandaki Karakterleri Gerçek Zannediyorlar






'GÜLLERİN Savaşı’ dizisinin başrol oyuncularından Damla Sönmez, Türkiye’de izleyicilerin ekranda gördükleri karakteri gerçek zannettiklerini, kendilerini fazla kaptırıp onun için üzüldüklerini söyledi. Rol arkadaşı Canan Ergüder ise, canlandırdığı ‘Gülfem Sipahi’ karakterini daha iyi anlamak için birçok psikolojik kitap okuduğunu anlattı.
Zeynep Özek'in hazırladığı uydu aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalındaki 'Turki Extra' programda bu hafta ‘Güllerin Savaşı’ setinde yapılan röportajlar ekrana getirildi. Sanatçılar, dizide canlandırdıkları karakterler hakkında bilgi verirken ‘Gülru Çelik’ karakterini canlandıran Damla Sönmez, dizi çekimlerinde verilen sahneyi hemen çekmek zorunda olduklarını bunun pratiklik gerektirdiğini söyledi. Sönmez, dizinin ana hatlarını bildiklerini ancak, senaryoda son anda değişiklik yapılabildiğini söyledi. Damla Sönmez, "Türkiye’deki dizilerde 90 dakikayı aşan süre istendiği için herkes için çok zor iş. Keşke dakikalar kısalsa. O zaman daha iyi bir şeyler ortaya çıkar" dedi.
"EVET BİRİ VAR" 
Damla Dönmez, izleyicilerin kendisini ‘Bir Aşk Hikayesi’ dizisindeki 'Ceylan' karakteri ile özdeştirdiğini anlatırken, "İnsanlar ekranda gördükleri karakterleri gerçek olarak değerlendirip, kendilerini çok kaptırıp üzüyorlar" dedi. Damla Sönmez, Arap sunucu Liana Dahdouh'un sorusu üzerine, "Evet hayatımda biri var" dedi ancak, isim vermedi.
"GÜLFEM SİPAHİ'NİN YAPTIKLARININ YARISINI YAPAMAZDIM"
Dizinin diğer başrol oyuncularından Canan Ergüder, canlandırdığı ‘Gülfem Sipahi’nin 'Çarpıcı, klas ve tutkulu, kibirli yalnızlığının altında kırık kalbi olan yaşlanmak ve kaybetmekten korkan bir kadın’ olduğunu söyledi. Ergüder, "Gerçek yaşamımda asla Gülfem’in yaptıklarının yarısını yapmazdım" dedikten sonra şöyle konuştu:
"Bu projede beni ilgilendiren aşk üçgeni değil; İki kadının arasındaki savaş psikolojik sorunlar. Birçok hata, zaafları olan güzel bir insan onun bütün hatalarını göstermek isterdim, dolayısı ile bir sürü psikolojik kitap okudum."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.