Dani Valerya, Dans pistinden moda dünyasına

AVRUPA'nın ünlü gece kulübü 'Vip Room'da dans ederken keşfedilen Rus asıllı model Dani Valerya, katalog çekimi için Antalya'ya geldi. Fransa'da bulunan 'Vip Room' adlı gece kulübünde 'Gogo dansçısı' olarak çalışan Valerya, moda...

21 Mayıs 2015 Perşembe 11:18
Dani Valerya, Dans pistinden moda dünyasına






Dani Valerya: Dans pistinden moda dünyasına

AVRUPA'nın ünlü gece kulübü 'Vip Room'da dans ederken keşfedilen Rus asıllı model Dani Valerya, katalog çekimi için Antalya'ya geldi.
Fransa'da bulunan 'Vip Room' adlı gece kulübünde 'Gogo dansçısı' olarak çalışan Valerya, moda dünyasına adım attı. Dans pistinde keşfedilen manken, 22 yaşında kariyer basamaklarını hızla tırmandı. Fransa'da modelliğe başlayan, ardından Rusya ve Türkiye'de birçok organizasyonda podyuma çıkarak katalog çekimlerinde görev alan Valerya, 1 hafta süresince Antalya'da olacak.
Antalya'nın Kundu Bölgesi'nde 5 yıldızlı bir otelin tanıtım filminde oynayan Valerya, çekimlerin ardından burada bir süre tatil yapacağını söyledi. Dans etmeyi çok sevdiğini, profesyonel dansçı olmanın ayrıcalığını podyumda da hissettiğini belirten Valerya, "Fiziğimin güzelliğini dansa borçluyum. Dans ettiğim dönemlerde günümün çoğunluğunu provalarda geçirirdim. Sportif yanım daha ağır basıyordu. Şimdi ise çalışmadığım zamanlarda spora vakit ayırabiliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.