Davete iç çamaşıyla katıldı 

   İngiliz tasarımcısı ZaraLena Jackson katıldığı bir davete iç çamaşıyla katıldı.

29 Ekim 2018 Pazartesi 20:09
Davete iç çamaşıyla katıldı 






Davete iç çamaşıyla katıldı 
   İngiliz tasarımcısı ZaraLena Jackson katıldığı bir davete iç çamaşıyla katıldı.Beyaz iç çamaşıyla davete katılan ve davete giderken sokaklarda iç çamaşırıyla yürüyen tasarımcı ZaraLena Jackson yine olay olmaya devam etti.İngiliz sosyetesinin tanınmış isimlerinden, tasarımcı ve reality şov yıldızı ZaraLena Jackson, Londra sokaklarında cesur Halloween kostümüyle yürüdü.
 

    İngiltere'nin sosyetik isimlerinden biri olan reality şov yıldızı ZaraLena Jackson, Halloween kostümüyle tüm bakışları üzerine topladı.Ex On The Beach adlı şovun yıldızlarından Jackson, Londra'daki Swankeys adlı gece kulübüne giderken görüntülendi.

   Halloween partisi kostümü olarak sadece iç çamaşırı, duvak ve spor ayakkabı giyen tasarımcı ZaraLena, kendisi gibi casur bir kostüm tercih eden arkadaşıyla beraber Londra sokaklarındaydı. 

   

    Magazincileri karşısında görünce bol bol poz veren 26 yaşındaki ZaraLena Jackson, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.ZaraLena Jackson'ın aktif olarak kullandığı Instagram hesabını 143 bin kişi takip ediyor. Zaralena'nın kendi adını verdiği bir kıyafet markası bulunuyor.
Posta

Anahtar Kelimeler:
ZaraLena Jackson
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.