Defne Samyeli gazetecileri görünce panikledi kaza yaptı

Güzel sunucu Defne Samyeli evinde kaldığı Cem Yılmaz'ın evinden çıkarken gazetecileri görünce panikledi kaza yaptı.

03 Mayıs 2018 Perşembe 08:54
Defne Samyeli gazetecileri görünce panikledi kaza yaptı






Defne Samyeli gazetecileri görünce panikledi kaza yaptı

    Güzel sunucu Defne Samyeli evinde kaldığı Cem Yılmaz'ın evinden çıkarken gazetecileri görünce panikledi kaza yaptı.Ünlü sunucu Defne Samyeli komedyen Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinden çıkarken karşısında gazetecileri görünce tedirgin oldu ve bir araca çarptı.

   Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinden çıkarken objektiflere yakalanan sunucu Defne Samyeli, karşısında gazetecileri görünce tedirgin oldu ve başka bir araca çarptı. Defne Samyeli ile aşk yaşadığı iddia edilen Cem Yılmaz, ünlü sunucuyu önceki gün Levent'teki evinde misafir etti. Geceyi Cem Yılmaz'ın evinde geçiren Samyeli, otomobilini ünlü komedyenin villasının otoparkına saklayıp evde olduğunu gizlemeye çalıştı.

   Öğle saatlerinde sırt çantası ile evden çıkan Cem Yılmaz, "Defne Samyeli'nin arabası sizin garajınızda duruyor. Ne diyeceksiniz?" diye soran gazetecilere "Bizim evde tamirci var, arada arkadaşlarımız getirir arabasını bırakır tamire, yarın da Ozan Güven Mini Cooper'ını bırakacak" karşılığı verdi.

   Evden öğlen saatlerinde çıkan Defne Samyeli ise "Cem Bey'le beraber misiniz?" sorusuna, "Arkadaşlar komik oluyorsunuz" yanıtını verdi. Otoparktan çıkmakta zorlanan 46 yaşındaki sunucu, sokakta bulunan başka bir araca çarptı.

   Araçta ufak çaplı hasar oluşurken Defne Samyeli'nin tedirgin davranışları dikkati çekti.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Cem YılmazDefne Samyeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.