Dekolte kıyafeti ile kameralara yakalandı

 Model Chrissy Teigen alışveriş yaparken kameralara yakalandı

21 Şubat 2018 Çarşamba 11:11
Dekolte kıyafeti ile kameralara yakalandı






Dekolte kıyafeti ile kameralara yakalandı

   Model Chrissy Teigen alışveriş yaparken kameralara yakalandı.Beş aylık hamile olan model Chrissy Teigen, New York'ta alışveriş yaparken kameralara yakalandı.Model Chrissy Teigen, alışveriş yaparken görüntülendi.

   New York'ta bir dükkanda, 22 aylık kızı Luna ile birlikte alışveriş yaparken paparazzilere yakalanan 32 yaşındaki modelin derin göğüs dekoltesi dikkat çekti.Chrissy Teigen, şarkıcı kocası John Legend ile ikinci bebeklerini bekliyor.Hamilelik kiloları almaya başladığı gözlerden kaçmayan Chrissy, son derece keyifli gözüküyordu.

   Ancak Chrissy şu sıralarda biraz endişeli.Luna'nın küçük kardeşini hemen kabullenmeyeceğini düşünen başarılı model, bebeğini haziran ayında dünyaya getirecek.Chrissy Teigen ve John Legend, henüz bebeklerine bir isim bulamamışlar. 1985 Utah doğumlu ABD'li model, son olarak "Cravings: Recipes for All the Food You Want to Eat" adlı bir mutfak kitabı yazmıştı.Kitap kısa sürede çok satanlar listesine girdi.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.