Demet Akalın cezaevindeki Deniz Seki'yi ziyarete gidiyor

Ali Can ZERAY/EDİRNE, () - EDİRNE’de bir barda sahneye çıkan şarkıcı Demet Akalın, uyuşturucu madde bulundurmak ve temin etmek suçundan cezaevinde bulunan Deniz Seki’yi ziyaret edip sigara götüreceğini söyledi. Şarkıcı Demet...

05 Mart 2015 Perşembe 14:00
Demet Akalın cezaevindeki Deniz Seki'yi ziyarete gidiyor






Ali Can ZERAY/EDİRNE, () - EDİRNE’de bir barda sahneye çıkan şarkıcı Demet Akalın, uyuşturucu madde bulundurmak ve temin etmek suçundan cezaevinde bulunan Deniz Seki’yi ziyaret edip sigara götüreceğini söyledi.
Şarkıcı Demet Akalın dün gece yarısı Edirne’de bir barda sevenleriyle buluştu. Dansçı grubun özel gösterisinin ardından parlak taşlı elbisesiyle sahneye çıkan Akalın, eski ve yeni albümlerinde yer alan şarkılarını seslendirdi. Gecede hayranlarının sahneye çok sayıda şampanya yolladığı Demet Akalın, sevenleriyle selfie çekti.
Sahnede bir ara ekibinden arkadaşı ile mikrofondan karşılıklı konuşan Akalın, uyuşturucu madde bulundurmak ve temin etmek suçundan cezaevinde yatan Deniz Seki’yi ziyaretine sigara alıp gideceğini söyledi. Basın mensuplarının sahnede kaldığı sürede sadece 2 şarkı söylediği bölümde görüntü almasına izin veren Akalın, konsere katılanların kendi fotoğraf makineleri ile çekim yapmalarından da rahatsız olarak, "Basın mensubu değilsiniz ama. çekim yapmayın" diye sık sık uyarıda bulundu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Demet Akalın, gecenin sonunda Edirne’nin meşhur tava ciğerinden yedi. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.