Demet Akalın'ın giysilerine harcadığı rakam dudak uçuklattı

Şarkıcı Demet Akalın önceki gün bir alışveriş merkezinde giysi ve aksesuara yaptığı harcama günün konusu oldu. Sadece giysilere harcadığı paranın 120 bin TL olduğu iddia edildi...

01 Şubat 2018 Perşembe 21:34
Demet Akalın'ın giysilerine harcadığı rakam dudak uçuklattı






Demet Akalın'ın giysilerine harcadığı rakam dudak uçuklattı


Sahnelerin ünlü ismi Demet Akalın'ın giysi ve aksesuara yaptığı harcama sosyal medyanın gündemine oturdu. Sadece giysilere 120 bin TL harcayan Şarkıcı Demet Akalın'ın çantasının fiyatı ise dudak uçuklatacak cinsten..

Ünlü bir mağazada dün alışveriş yapan Demet Akalın oluşturduğu kombin adeta servet değerine ulaşan tarzı ile görenlerin dikkatini çekti. Akalan'ın kıyafet ve aksesuarlara harcadığı para ise sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Demet Akalın’ın giydiği kıyafetin ve aksesuarların toplam değeri 120 bin lira.

Demet Akalın’ın kısa bir süre önce Ayla Çelik’in doğum günü kutlamasında giydiği kıyafet ve taktığı takılar yine servet değerindeydi.

Geçtiğimiz günlerde 500 bin liralık bir tektaş takan ünlü şarkıcının saatinin fiyatının ise 80 bin lira olduğu biliniyor. 30 bin liralık bir çanta takan Akalın'ın üzerine giydiği sweatshirt’ün fiyatı 8 bin 200 lira, güneş gözlüğü 1400 lira olduğu ortaya çıkmıştı.

Son Güncelleme: 01.02.2018 21:04
Anahtar Kelimeler:
Demet Akalın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.