Demet Akalın'ın ayağı, sosyal medyayı yıktı geçti

Demet Akalın'ın ayağı, sosyal medyayı yıktı geçti

26 Aralık 2014 Cuma 12:11
Demet Akalın'ın ayağı, sosyal medyayı yıktı geçti






Demet Akalın'ın ayağı, sosyal medyayı yıktı geçti

Ayağına cam kırığı battı, acı içinde kıvranırken pansuman yaptı, duurum instagram aracılığıyla hayranlarıyla paylaşan Demet Akalın'ın takipçileri geçmiş olsun derken ayakla ilgili yorumlar ünlü sanatçıyı çileden çakırdı
ABLA O AYAK SENİN Mİ?
Okan Kurt’la mutlu bir evlilik yürüten Hira’nın annesi Demet Akalın, yoğun iş maratonu dışında kalan tüm vaktini evine ve kızına ayırıyor. Sosyal medya hesabından yaşadığı yoğun tempoyu hayranlarıyla paylaşmaktan geri durmayan magazin dünyasının renkli ismi Demet Akalın, geride bıraktığımız gün evde yaşadığı talihsiz bir kazayı da sosyal medyadan paylaşınca hiç ummadığı yorumlarla karşılaştı.

Evindeyken ayağına cam batan Demet Akalın, “Evde ayagima cam girdi pess” yorumuyla ayağının fotoğrafını instagrama yükledi. Kısa süre içinde çok sayıda yorum alan Demet Akalın, geçmiş olsun dilekleri yanında aşağıdaki gibi ilginç eleştiriler almaktan da kurtulamadı:

O nasi bi ayak ya

Babaanemin ayaklarına benziyo eğer bu gerçekten demet Akalın sa….bilemedim
Son Güncelleme: 26.12.2014 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.