Demet Akbağ hayat arkadaşını kaybetti

Oyuncu Demet Akbağ eşi Zafer Çika'yı trafik kazasında kaybetti.

13 Mart 2019 Çarşamba 08:50
Demet Akbağ hayat arkadaşını kaybetti






Demet Akbağ hayat arkadaşını kaybetti

  Oyuncu Demet Akbağ eşi Zafer Çika'yı trafik kazasında kaybetti. Oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika trafik kazası geçirdi. Önce Zafer Çika'nın hastaneye kaldırıldığı haberi geldi, daha sonra oyuncunun eşinden iyi haber beklenirken kara haber geldi. Zafer Çika hayatını kaybetti.Oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, İzmir'in Narlıdere ilçesi Çeşme yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

    Havayolu ile İzmir'e giden Zafer Çika, buradan Muammer Renda yönetimindeki pikap ile Çeşme'ye gitmek üzere yola çıktı.  Araç, İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kazanın ardından otoyolda bulunan sürücüler, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, sürücünün yanında oturduğu anlaşılan Zafer Çika'nın, emniyet kemerinin takılı olmaması nedeniyle kaza sırasında aracın ön camdan fırladığını belirledi.İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla kara yoluna çıkartılan yaralılara ilk müdahale buradaki sağlık ekibi tarafından yapıldı. Durumu ağır olduğu öğrenilen Çika, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyata alındı. Ameliyat sonrasında yoğun bakıma alınan Çika, gece saatlerinde hayatını kaybetti.Bariyerlere çarpan pikap, ardından şarampole yuvarlandı.

ZAFER ÇİKA KİMDİR?

Zafer Çika İzmir’de doğmuştur ve doğma büyüme İzmirlidir. Demet Akbağ’ın bir gazete röportajda anlattığı hayatı şu şekilde…

Zafer Çika şehrini, işini gücünü bırakıp aşkı uğruna İstanbul'a taşınır. Büyük aşktır onlarınki. “Çocuğumuz olursa evleniriz” diye düşünürler. Demet Akbağ 39 yaşına geldiğinde tam da yaşı dolayısıyla ‘O defteri artık kapattım' diye düşündüğü sırada hamile kaldığını öğrenir. Kimseye söylemez; 30 Ağustos Zafer Bey'in doğumgünüdür, o güne saklar bu sürprizi. Zafer Bey mutluluktan havalara uçar. Hemen evlenme planı yapılır. Ve Galatasaray-Milan maçını seyretmeye gittikleri gün, 19 Eylül 1999'da iki şahitle Milano'da evlenirler. 2000'de Ali dünyaya gelir. Demet Akbağ, Ali'li yıllarını hayatının en güzel yılları olarak tanımlar… Mayıs başında eşi kalp krizi geçiren Demet Akbağ zor günler geçirmişti. Neyse ki bu kötü günler geride kaldı ve bugünlerde Demet Akbağ, Cannes Film Festivali'nin Türk yıldızı olma sevincini yaşıyor.”

(Posta)

Son Güncelleme: 13.03.2019 08:59
Anahtar Kelimeler:
Demet AkbağZafer Çika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.