Deniz Akkaya düzgün fiziği ile  adeta büyüledi

Manken Deniz Akkaya ünlü bir markanın reklam yüzü oldu.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 16:43
Deniz Akkaya düzgün fiziği ile  adeta büyüledi






Deniz Akkaya düzgün fiziği ile  adeta büyüledi

   Manken Deniz Akkaya ünlü bir markanın reklam yüzü oldu.Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Deniz Akkaya, verdiği bikinili pozlarla büyüledi.1997 senesinde podyuma adım atan eski manken Deniz Akkaya, ünlü bir markanın reklam yüzü oldu. 40 yaşındaki Akkaya, düzgün fiziğiyle yıllara meydan okudu.

   Uzun bir süre ekranlara ara verdikten sonra bir yemek programıyla yeniden kamera karşısına geçen Deniz Akkaya verdiği ateşli pozlarla büyüledi. 1997 senesinde podyuma adım atan eski manken Deniz Akkaya, bir markanın reklam yüzü oldu.

   40 yaşındaki Akkaya, düzgün fiziğiyle büyülerken, fotoğrafları görenler "Deniz yıllara meydan okuyor" dedi. Düzenli spor yapan bir çocuk annesi Deniz Akkaya, özellikle son dönemde beslenmesine çok dikkat ettiğini her fırsatta dile getiriyor.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Deniz Akkaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.