Deniz Akkaya ekrana jartiyerle mi çıktı.

TV8 kanalında yayınlanan Aramızda Kalmasında programında Deniz Akkaya vardı.

03 Mart 2016 Perşembe 15:28
Deniz Akkaya ekrana jartiyerle mi çıktı.






 

 Deniz Akkaya ekrana jartiyerle mi çıktı.

TV8 kanalında yayınlanan Aramızda Kalmasında programında Deniz Akkaya vardı. Ünlü mankenin kıyafeti ekran başındakileri şaşkına çevirdi. Kamera genel plana geçtiğinde ortaya çıkan manzara ‘Deniz Akkaya jartiyerle mi çıkmış’ dedirtti.

Bir takipçisini instagram hesabından resmini paylaşarak hedef haline getiren Deniz Akkaya bu sabah TV8 canlı yayınına konuk oldu. Pembe bir elbise giyen Akkaya, kıyafetinin eteği ile olay yarattı.

JARTİYERLE EKRANA MI ÇIKTI?

TV8 kameralara genel plana çıktığında Deniz Akkaya’nın elbisesi süper mini olarak ekrana yansıdı. Bacaklarında ise elbise ile aynı renkte pembe bir jartiyer varmış gibi görünüyordu.

Deniz Akkaya’nın süper mini görünen kıyafeti sosyal medyaya anında düştü. Takipçileri de ‘jartiyerle mi ekrana çıktı’ yorumları yaptılar.

Akkaya’yı jartiyerle ekrana çıkmış gibi gösteren aslında elbisesinin etek kısmıydı. Akkaya’nın instagram hesabına ekrana çıkarken koyduğu boydan çekilmiş resmi, jartiyer gibi görünen kısmın eteğin altı olduğu ortaya çıktı.

Akkaya’nın instagram takipçileri ekranda jartiyer giymiş gibi gösteren elbisesi için ‘basit ve ucuz’ yorumları yaptılar. Bir takipçisi ise ‘Jartiyerle çıkmış erotik dansçı gibi görünüyor” yorumunda bulundu. 

Son Güncelleme: 03.03.2016 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat 2016-03-03 23:44:38

ne fark edecek ha etek ha jartiyel görünen köy klavuz istemez arkadaşlar :d:d neyse olan olmuş sağlık olsun