Deniz Seki Nerede Saklanıyor?

Hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı Deniz Seki’nin Tuzla’da bir villada kaldığı iddia edildi. Seki’nin saklandığı öne sürülen villanın bekçisi, “15 senedir burada çalışıyorum. Deniz Seki’yi görmedim. Habere inanmıyorum” dedi.

29 Ekim 2014 Çarşamba 22:02
Deniz Seki Nerede Saklanıyor?






Deniz Seki Nerede Saklanıyor?

Mahkemenin verdiği tutuklama kararının ardından ortadan kaybolan ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin Tuzla'da bir villada kaldığı iddia edildi. Hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı Deniz Seki’nin Tuzla’da bir villada kaldığı iddia edildi. Seki’nin saklandığı öne sürülen villanın bekçisi, “15 senedir burada çalışıyorum. Deniz Seki’yi görmedim. Habere inanmıyorum” dedi.

Hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan Deniz Seki’nin Yunanistan’ın Mykonos Adası’nda saklandığı iddia edilmişti. Seki ile ilgili yeni bir iddia da Tuzla’dan geldi. Bir gazetede yer alan haberde, Deniz Seki’nin Tuzla Tepeören Mahallesi Dedeoğlu Caddesi üzerinde bulunan Gülistan Konakları’nda saklandığı iddia edildi. Haberin yayınlanması üzerine gazeteciler adı geçen villaya akın etti. 11 V numaralı villada sessizliğin hakim olduğu görüldü.

Gülistan Konakları’nda 15 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi, “Ben 15 senedir buradayım güvenlik görevlisi olarak. Ben böyle bir şey görmedim. Deniz Seki’yi hiç görmedim, inanmıyorum” dedi.

4 YIL YATACAK

5 aydır firari sanık olarak aranan Deniz Seki, kokain kullandığı ve çevresine de temin ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Yargıtay tarafından da onanan hapis cezası nedeniyle daha önce 7.5 ay hapis yatan Seki’nin 4 yıl 2 ay daha cezaevinde kalması gerekiyor.
Son Güncelleme: 29.10.2014 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.