Derin dekoltesi ile dikkatleri üzerine çekti

Oyuncu Ariel Winter sevgilisi ile gittiği yemekte giydiği kıyafetle tüm dikkatleri üzerine çekti

19 Nisan 2018 Perşembe 08:34
Derin dekoltesi ile dikkatleri üzerine çekti






Derin dekoltesi ile dikkatleri üzerine çekti

   Oyuncu Ariel Winter sevgilisi ile gittiği yemekte giydiği kıyafetle tüm dikkatleri üzerine çekti.20 yaşındaki genç oyuncu Ariel Winter, sevgilisi Levi Meaden ile birlikte görüntülendi.Ariel Winter ve Levi Meaden aşkı dolu dizgindevam ediyor.

   Modern Family dizisinin yıldızı Ariel ve sevgilisi Levi, dün akşam Beverly Hills'te görüntülendi.Çift, romantik bir yemek yedikten sonra restorandan ayrıldı.Ariel Winter her zaman olduğu gibi cesur kıyafetiyle dikkat çekti.

   Tüm gözler, derin dekolteli mini bir elbise tercih eden Winter'ın üzerindeydi. 20 yaşındaki oyuncu, yüksek topuklu botlarla kombinlediği elbisesinin içine sütyen giymemişti.

   ABD'li Ariel, hafta sonu California'da düzenlenen ve ünlülerin akın ettiği Coachella festivaline katılmış, mini şortu ve dantelli büstiyeriyle cesur tarzını konuşturmuştu.

   Posta'nın haberine göre güzel oyuncu, sevgilisi Levi ile 2016 yılının kasım ayından beri birlikte.

Anahtar Kelimeler:
Ariel Winter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.