Derya Talu güzellik konusunda annesiyle yarışıyor

Defne Samyeli'nin büyük kızı Derya Talu güzelliği ile herkesi hayran bırakıyor.

08 Kasım 2018 Perşembe 08:26
Derya Talu güzellik konusunda annesiyle yarışıyor






Derya Talu güzellik konusunda annesiyle yarışıyor

    Defne Samyeli'nin büyük kızı Derya Talu güzelliği ile herkesi hayran bırakıyor.Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, paylaşımıyla takipçileri tarafından çok konuşuldu. Talu'nun bir takipçisi paylaşıma, "Güzellik konusunda annenizle yarışıyorsunuz." yorumunu yaptı.Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu paylaşımıyla takipçileri tarafından çok konuşuldu.

 

   Derya Talu'nun bir takipçisi paylaşıma, "Güzellik konusunda annenizle yarışıyorsunuz." yorumunu yaptı.Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini kendine hayran bıraktı. Instagram hesabından süper minili elbisesiyle takipçilerini mest eden Talu, paylaşımıyla kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı. Derya Talu'nun bir takipçisi paylaşıma, "Güzellik konusunda annenizle yarışıyorsunuz." yorumunu yaptı.
 

   Derya Talu daha önce annesiyle ilişkisini de şu sözlerle anlatmıştı: "Diğer kız çocuklarını bilemem ama, bizim annemizle aramızda gerginlik hiç olmaz. Bizim ilişkimiz birbirini kayıtsız şartsız desteklemek üzerine. Genç yaşta çalışma hayatına atılmış ve yaptığı her işle Türkiye'nin en tanınan yüzlerinden biri olması, benim içine doğduğum bir realite. Bu ve annemin her işi çok ciddiye alarak kişisel başarı çıtasını hep yukarı taşıması benim için sonsuz bir ilham ve motivasyon kaynağı. Ayrıca, bir kadın olarak hayal ettiklerini ve kendini gerçekleştirme yolculuğu, çok saygı duyduğum ve kendim için de seçtiğim bir yol."

Haberler

Son Güncelleme: 26.11.2018 09:34
Anahtar Kelimeler:
Defne SamyeliDerya Talu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.