Didem Soydan'dan asansör paylaşımı

 Manken Didem Soydan asansörde çeklien cesur pozunu takipçileri ile paylaştı.

06 Ekim 2018 Cumartesi 08:36
Didem Soydan'dan asansör paylaşımı






Didem Soydan'dan asansör paylaşımı

     Manken Didem Soydan asansörde çeklien cesur pozunu takipçileri ile paylaştı.Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan, asansörde çekindiği dekolteli bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Soydan’ın yaptığı bu paylaşım dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

 

Sosyal medya hesabı üzerinden siyah elbiseli cesur fotoğrafını takipçileriyle paylaşan manken ve model Didem Soydan, takipçilerinden tam not aldı. Didem Soydan’ın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, “Acaba asansör akımı tekrar mı geliyor?” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Didem hanım kadın deyince akla ilk gelen nadir isimlerdensiniz” ifadelerini kullandı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Didem Soydan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.