Didem Soydan'dan cesur poz

Model Didedm Soydan sosyal medyadan yaptığı ğaylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti.

04 Mart 2019 Pazartesi 07:41
Didem Soydan'dan cesur poz






Didem Soydan'dan cesur poz

  Model Didedm Soydan sosyal medyadan yaptığı ğaylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti.Cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettiren model Didem Soydan, selfie paylaşımıyla yine rahat durmadı. Ünlü model, tuvalette verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.Her paylaşımıyla olay olan ünlü model Didem Soydan, bir selfiesini takipçilerinin beğenisine sundu.

 

   Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve günlük hayatına dair pek çok ayrıntıyı çektiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşan model Didem Soydan bir süredir ara verdiği tuvalet selfielerine bir yenisini ekledi. Önceki gece dışarıya çıkmadan önce cesur kıyafetiyle ayna karşısına geçen ve bir selfie çeken Soydan, bu görüntüyü hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

(Haberler)

Anahtar Kelimeler:
Didem Soydan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.