Dilan Çiçek Deniz'den flamingo pozu

 Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

17 Aralık 2018 Pazartesi 07:24
Dilan Çiçek Deniz'den flamingo pozu






Dilan Çiçek Deniz'den flamingo pozu

   Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarının büyük beğenisini kazandı.Çukur dizisinde Sena karakterini canlandıran ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı ile adından söz ettirdi.Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı taytlı fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

 

   Instagram hesabında taytlı fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, takipçilerini adeta büyüledi. Dilan Çicek Deniz'in fotoğrafı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Deniz'in paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Deniz'in bir takipçisi paylaşıma, "Oldukça zarif ve güzelsin. flamingo gibi poz vermişsin." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Bu da flamingo akımımı." yorumunu yaptı.

   Daha önce Instagram hesabından mini etekli fotoğrafını takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, hayran bırakmıştı.Deniz'in takipçileri beğenileriyle ve yorumlarıyla paylaşıma hayran kaldıklarını ifade etmişti. Deniz'in paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, "Diyecek bir şey bulamıyorum çok güzelsiniz." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Bu estetik güzeli olan kız değil mi?" yorumunu yapmıştı.

Haberler

Son Güncelleme: 17.12.2018 04:48
Anahtar Kelimeler:
FlamingoDilan Çiçek Deniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.