Diriliş Ertuğrul dizisi neden gecikti, ne zaman yayına girecek?

Efsane ekim ayı içerisinde ekranlara geri dönüyor. Kamuoyunda cevabı merak edilen 'Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon bölümleri neden gecikti' sorusunun cevabı yapımcısı tarafından açıklandı.

07 Ekim 2016 Cuma 16:25
Diriliş Ertuğrul dizisi neden gecikti, ne zaman yayına girecek?






Diriliş Ertuğrul dizisi neden gecikti, ne zaman yayına girecek?

Türk TV'lerinde şimdiye kadar hiçbir dizinin ulaşamadığı izlenme rekorlarını kıran Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon bölümleri, ekim ayı içinde ekranlara geliyor. Sezonun açılmasına rağmen dizide yaşanan gecikmenin kaynağı, Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından açıklandı. Bozdağ, meydana gelen bir kazada bir oyuncunun ölümden döndüğü ve ağır yaralandığını belirterek 'Ekim ayı içerisinde kendi kanalında kendi saati ve gününde Diriliş Ertuğrul'un yayında olacağını' söyledi.



DİZİ ÇEKİMLERİ YER Mİ DEĞİŞTİRDİ


Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunun başlamasına kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz yıl yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kıran diziyle ilgili sosyal medyada ve basında birçok iddia ortaya atıldı. Yeni sezonun Kapadokya'da çekileceği de bu iddiaların arasındaydı. Diriliş Ertuğrul resmi sosyal medya hesabından dizinin yeni sezonunun Kapadokya'da çekileceğine yönelik haberleri yalanladı.

"ŞEHİR KONUSUNDA BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR"

Diriliş Ertuğrul sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Medyada yeralan 'Diriliş Ertuğrul'un yeni adresi belli oldu' başlığı altında yazılan haberlerle ilgili düzeltme yapmayı uygun gördük. Çalışmalarımızın yapılacağı şehir konusunda herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır" ifadelerine yer verildi.

AÇIKLAMA MEHMET BOZDAĞ'DAN GELDİ

İzleyicilerinin cevabını merakla beklediği 'Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?" sorusu yapımcı Mehmet Bozdağ tarafından yanıt buldu. İşte yeni sezon fragmanı ve yapımcı tarafından gelen açıklamanın detayları...

PEKİ DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından yapılan açıklamaya göre şu ifadeler yer aldı;



"Diriliş Ertuğrul dizisi iki yıldır memleketimizde ve dünyanın bir çok ülkensinde büyük bir heyecan ve merakla yakından takip edilmektedir. Ekip olarak gece gündüz bu ilgiye layık olmak için çalışmaktayız. Aynı zamanda dizimizin bu kadar ilgi görmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Zira marifet iltifata tabidir.

Diriliş Ertuğrul dizisi her yeni yayın döneminde Kayı boyunun yolculuk hikayesini anlatırken, tarihsel olarak başka diyarlara misafir olmaktadır. Bu da her yıl yeni bir konsept ve yeni bir hazırlık sürecini beraberinde getirmektedir. Bu yıl yaşadığımız darbe süreci bu hazırlıklarımızı menfi yönde etkilemiştir. Yine eğitimler sırasında bir oyuncumuzun ağır bir şekilde yaralanması, çekim takvimini bir hayli ileri atmıştır.

Elimizde olmayan sebeplerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayreti nedeniyle bu sezon birkaç hafta gecilmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır."
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.