Diriliş Ertuğrul son bölümünde şok gelişme

TRT'nin en çok izlenen dizi filmi Diriliş Ertuğrul'un geçtiğimiz hafta UEFA Finali yüzünden yayınlanamayan bölümünde fırtınalar estiği ortaya çıktı. 59. bölüm fragmanında Kayı Obası karışıyor, Hayme Ana Ertuğrul'u evlatlıktan reddediyor, Gündoğdu beyliği ele geçirme planları yapıyor..

20 Mayıs 2016 Cuma 11:35
Diriliş Ertuğrul son bölümünde şok gelişme






Diriliş Ertuğrul son bölümünde şok gelişme

Diriliş Ertuğrul'un 59. bölüm fragmanı dizi filmin en önemli anlarıyla ekrana geldiğinin sinyallerini veriyor. Kayı Obası'nda yaşanan kırılma noktası ile Noyan'ın geleceği bu bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyecek. UEFA finali nedeniyle yayınlanmayan 59. bölümün ilk fragmanında Hayme Ana Ertuğrul'u sert biçimde eleştiriyor. Noyan ise Ertuğrul'un elinde. İşte Diriliş Ertuğrul 59. bölümün önemli satırbaşları...

HAYME ANA'DAN TARİHİ KARAR

TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Hayme ana, Ertuğrul'u evlatlıktan reddediyor.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan , Kaan Taşaner, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç'in oynadığı Diriliş Ertuğrul'da yeni gelişmeler yaşanıyor.

UEFA finali dolayısıyla 18 Mayıs Çarşamba günü yayınlanması gereken Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü izleyicisiyle buluşamadı. 25 Mayıs günü yayınlanacak Diriliş Ertuğrul'un 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 59. bölüm fragmanında Ertuğrul ve Noyan arasından bir mücadele yaşanıyor. Gündoğdu, beyliği almak için elinden geleni yapıyor. Hayme ana, Ertuğrul'u evlatlıktan reddediyor. Noyan ise Ertuğrul'un elinde..
Son Güncelleme: 20.05.2016 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.