Disco kraliçesi Türkiye’ye geliyor

Disco kraliçesi Gloria Gaynor Ağustos ayında Bodrum’da sahneye çıkacak.

27 Temmuz 2018 Cuma 11:09
Disco kraliçesi Türkiye’ye geliyor






Disco kraliçesi Türkiye’ye geliyor

   Disco kraliçesi Gloria Gaynor Ağustos ayında Bodrum’da sahneye çıkacak.9 Ağustos’ta Bodrum Yalıkavak’ta sahneye çıkacak sanatçı bu etkinliğini kendi sosyal medya hesabından duyurdu.

   Pop müziğin dünyadaki sayılı efsane isimleri arasında gösterilen ve uzun yıllardır ‘disko kraliçesi’ unvanını taşıyan Gloria Gaynor, Bodrum'da, 9 Ağustos’ta Nef Reserve Yalıkavak’ta sahneye çıkacak. Gloria Gaynor, söz konusu etkinliği kendi internet sitesi üzerinden de açıkladı.

   40 yılı aşan müzik kariyerinde 20'nin üzerinde albüm çıkaran ‘disko kraliçesi' Gloria Gaynor, 1978 yılında yayınladığı ve müzik tarihinin en başarılı parçalarından biri olarak kabul edilen ‘I Will Survive’ isimli şarkısıyla, dünya listelerinde uzun süre bir numarada kalmayı başardı. Şarkı, Türkiye'de de Ajda Pekkan tarafından ‘Bambaşka Biri’ adıyla Türkçe olarak seslendirildi ve uzun yıllardır farklı kuşaklar tarafından dinleniyor.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.