Dünyanın en ateşli hemşiresi

Sıradan bir hemşire iken sosyal medya sayesinde dünyanın en çok tanınan ve ateşli hemsiresi olan Lauren Drain verdiği pozları hayranları ile paylaşıyor.

30 Ocak 2018 Salı 09:29
Dünyanın en ateşli hemşiresi






Dünyanın en ateşli hemşiresi

   Sıradan bir hemşire iken sosyal medya sayesinde dünyanın en çok tanınan ve ateşli hemsiresi olan Lauren Drain verdiği pozları hayranları ile paylaşıyor.Dünyanın en ateşli hemşiresi olarak tanınan Lauren Drain, aktif olarak kullandığı sosyal medyada 4 milyon takipçiye koşuyor.Sosyal medyada dünyanın en ateşli hemşiresi olarak tanınan Lauren Drain, vücuduyla herkesi kendine hayran bırakıyor.31 yaşındaki hemşire Lauren Drain, aynı zamanda kişisel fitness antrenörü. Kusursuz fiziği ve seksi pozlarıyla herkesi kendisine hayran bırakan Drain'in Instagram'da 3.7 milyon takipçisi var. Drain, bu yönüyle birçok ünlü ismi geride bırakmayı başarıyor.Drain 16 yaşından beri hemşireliğe devam ediyor ve günde 13 saat çalışıyor. Ünlü hemşire bir yandan da fitness modelliği kariyerini devam ettiriyor.

Posta

Anahtar Kelimeler:
HemşiresiLauren Drain
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.