Duru Güzelliği ile Takipçilerini Büyüledi

Oyuncu Yasemin Allen sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflardaki duru güzelliği ile büyülüyor.

24 Temmuz 2018 Salı 17:10
Duru Güzelliği ile Takipçilerini Büyüledi






Duru Güzelliği ile Takipçilerini Büyüledi

   Oyuncu Yasemin Allen sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflardaki duru güzelliği ile büyülüyor.Yabancı bir dizide Rus ajanını canlandıracak olan Yasemin Allen, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla doğal güzelliği ile büyülüyor. Haberler Yasemin Kaya Allen, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri.

   Murat Boz ve İrem Sak ile beraber oynadıkları "Dönerse Senindir" filminden sonra Türkiye'den ayrılmaya karar veren Yasemin Allen ABD ve İngiliz ortak yapımı dizide Rus ajanı olarak çekimlere başladı. 29 yaşında olan genç oyuncu düzgün fiziği ve sarı saçlarıyla her zaman dikkat çekiyor.

   ABD ve İngiliz ortak yapımı 'Strike Back' adlı dizide Rus ajanını canlandıran Yasemin Allen, dizinin Malezya'daki çekimlerden bulduğu her fırsatta soluğu denizde alıyor.Geçtiğimizgün egzotik bir koyda keyif yapan 29 yaşındaki güzel oyuncu Yasemin Allen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında duru güzelliğini konuşturuyor. 29 yaşındaki oyuncu, tatil pozları ile doğal güzelliğini gözler önüne serdi.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
YASEMİN ALLEN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.