Düzgün fiziği ile adeta büyüledi

47 yaşındaki ünlü sunucu Seda Akgül önceki gün sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.

28 Temmuz 2018 Cumartesi 11:04
Düzgün fiziği ile adeta büyüledi






Düzgün fiziği ile adeta büyüledi

   47 yaşındaki ünlü sunucu Seda Akgül önceki gün sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.Takipçileri tarafından büyük beğeni alan güzel sunucu düzgün fiziği ile adeta büyüledi.Ünlü sunucu Seda Akgül, Instagram hesabından bikinili fotoğraflarını paylaştı. Fit vücuduyla dikkat çeken Akgül, fiziğiyle adeta büyüledi.

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Seda Akgül, bu defa havuza atlarken çekilmiş bikinili fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. 

TV8'de program yapan Akgül, fit vücuduyla dikkat çekti. 47 yaşındaki Akgül'ün "Spora bayılırım.. Tanıyanlar bilir' notuyla yaptığı paylaşımı takipçilerinin beğenisini kazandı.Ünlü sunucu mide küçültme ameliyatı olmadan düzenli egzersiz ve diyet yaparak 25 kilo vermişti. Sunucu, kilo verdikten sonra fit vücuduyla sık sık gündeme gelmeye başladı. 

Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül, 17 Haziran 1971 Ankara doğumlu, Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj görmüştür.

Haberler

Son Güncelleme: 30.07.2018 05:49
Anahtar Kelimeler:
Seda Akgül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.