Ebru Gündeş'e mahkemeden zorla getirme kararı

Beykoz'daki lüks villasına aykırı tadilat yaptığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Ebru Gündeş'e mahkemeden zorla getirme kararı çıktı

12 Aralık 2018 Çarşamba 18:18
Ebru Gündeş'e mahkemeden zorla getirme kararı






Ebru Gündeş'e mahkemeden zorla getirme kararı

Beykoz Kanlıca’daki yalılarında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Ebru Gündeş duruşmaya katılmadı. Mahkeme bir sonraki celseye de katılmazsa hakkında yakalama kararı çıkarılabileceğini belirtti.

Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş ve bu işleri yaptığı belirlenen Hakkı Süha Gökdemir'in 3'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

"KONSERİ VAR" MAZERETİ

Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya sanık Ebru Gündeş ve diğer sanık katılmadı. Gündeş'i avukatı Begüm Can Gürel temsil etti.
Davada Gündeş'in avukatı Begüm Can Gürel, müvekkilinin konser sözleşmesi olduğunu, Antalya'da sahne alacağını söyledi. Son kez mazeretli kabul edilmesini talep etti. Gelecek celse veya celse arası ifade vermeye hazır olduklarını kaydetti.

ZORLA GETİRME VEYA YAKALAMA KARARI HATIRLATMASI

Mahkeme, Ebru Gündeş'in mazeretini son kez kabul ederek, en geç gelecek celseye kadar ek savunmasını vermek üzere hazır edilmesi gerektiği uyarısını yaptı. Hazır edilmemesi durumunda zorla getirilme veya yakalama emri düzenlenebileceğini vurguladı.

DİĞER SANIĞA ZORLA GETİRME KARARI

Diğer sanık Hakkı Süha Gökdemir'in bir dahaki celsede hazır edilmesi için hakkında zorla getirilme kararı çıkaran mahkeme, duruşmayı erteledi.

Anahtar Kelimeler:
Ebru Gündeş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.