Ebru Gündeş'i dinlemek ateş pahası

 Ebru Gündeş’in  Günay’da izlemek izleyenler 5 bin lira ödeyecek

06 Mart 2017 Pazartesi 10:20
Ebru Gündeş'i dinlemek ateş pahası






Ebru Gündeş'i dinlemek ateş pahası
    Ebru Gündeş’in  Günay’da izlemek izleyenler 5 bin lira ödeyecek.Eşi Reza Zarrab ABD'de tutuklu bulunan Ebru Gündeş, konserlerine aralıksız devam ediyor. Önceki gün Günay'da sahne alan sanatçı, 8 Mart Kadınlar Günü'nde yine aynı mekânda şarkı söyleyecek. Ancak Gündeş'i dinlemek biraz pahalı. Ön masalarda oturan hayranları 5 bin lira ödeyecek
   Günay Restaurant'ın ekim ayı başında açılışını yapan ve sahnesine devam eden Ebru Gündeş, önceki akşam yine hayranlarıyla buluştu. Programının ikinci yarısında Müslüm Gürses şarkılarına yer veren ünlü sanatçı, büyük ustayı 'Kaç Kadeh Kırıldı', 'Taht Kurmuşsun Kalbime' ve 'Hangimiz Sevmedik' gibi unutulmaz şarkılarıyla andı.
   Ebru Gündeş yaklaşık 3 saat boyunca ara vermeden şarkı söyledi ve Günay'ı dolduran yüzlerce misafiri tarafından ayakta alkışlandı. 8 Mart 'Dünya Kadınlar Günü'nde aynı mekânda sahne alacak olan Gündeş'in rezervasyonlarının günler öncesinden dolduğu öğrenildi. Hayranları sanatçıyı 8 Mart Kadınlar Günü'nde ön masa ve localardan izlemek için 5 bin TL ödeyecek.
Akşam
 
Anahtar Kelimeler:
Ebru Gündeş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.