Ebru Gündeş'in yüzüne hüzün çöktü

İzmir'de bir otelin sezon açılışında sahneye çıkan Ebru Gündeş, sevilen şarkıların yanı sıra birçok isme ait hüzünlü şarkılarla duygusal anlar yaşattı.

16 Nisan 2016 Cumartesi 14:11
Ebru Gündeş'in yüzüne hüzün çöktü






Ebru Gündeş'in yüzüne hüzün çöktü

İzmir'de bir otelin sezon açılışında sahneye çıkan Ebru Gündeş, sevilen şarkıların yanı sıra birçok isme ait hüzünlü şarkılarla duygusal anlar yaşattı.

ABD'ye giriş yaparken Miami havaalanında FBI tarafından yakalanıp, tutuklanan işadamı kocası Reza Zerrab akıllara gelirken, Gündeş için konserde şarkılarla içini döktüğü yorumları yapıldı.
Özdere sahilinde faaliyet gösteren Sunis Efes Royal Palace, yaz sezonunu Ebru Gündeş konseriyle açtı. Gündeş'i yaklaşık bin kişi izledi. 40'ı müzisyen 60 kişilik ekibiyle sahne alan Gündeş'in repertuvarı hep hüzünlü parçalardan oluştu. Kayahan, Nilüfer, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay'ın hüzünlü şarkılarından oluşan repertuvarı, davetlilere duygusal anlar yaşattı. 'Bize her şey müstahak' parçasından hemen sonra 'ömrümün son durağında, seni buldum yanımda' adlı şarkkıyı seslendiren Gündeş, hızını alamayarak 'Sessiz bir köşede, her şeyden uzak; Meçhul yarınlara terk edilmişim. Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış' parçasını okudu. Ebru Gündeş, "Bana her şey seni hatırlatıyor', 'gittin boynumu büktüm, nasıl üzüldüm', 'Sen telafisi olmayan en büyük hatamsın', 'Bir gün aşklar biter hatıralar kalır', 'Bıktım artık yaşamaktan' gibi bir birinden ağır hüzünlü parçaları seslendirdi. Gündeş'in hayranları da ona eşlik etmeyi ihmal etmedi.
Konserin açılışında çok kısa teşekkür konuşması dışında hiç konuşmayan Gündeş, kendisini izleyen basın mensuplarıyla da karşılaşmamak için büyük çaba harcadı. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Gündeş, gecenin ilerleyen saati olmasına rağmen İstanbul'a geri döndü.

SUNİS'TE YILDIZLAR GEÇİDİ

Turizm sezonunda iç piyasaya yönelen Özdere'deki Sunis Efes Royal Palace'ta bu yaz yıldızlar geçidi olacak. Ebru Gündeş ile start alan konserler Eylül ayı sonuna kadar sürecek. Konserlerde Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu, Volkan Konak, Serdar Ortaç, Hande Yener, Selami Şahin, Linet, Fatih Ürek, Halkan Altun, Serkan Kaya, Asena ve İstanbul Ses Kayıt Grubu'nun da bulunduğu eğlence menüsü başta müzik severlere hitap edecek. Sunis Efes Royal Palaca'de düzenlenecek 23 konser ile turizmdeki krizi fırsata çevirmeye çalışılırken, bölge tanıtımı içinde büyük rol oynanmış olacak.

 
Son Güncelleme: 16.04.2016 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.