Ebru Gündeş’in eşi tüm mallarını satışa çıkardı

Sanatçı Ebru Gündeş’in eşi Rıza Zarrab tüm mal varlığını satışa çıkardı.

10 Mart 2016 Perşembe 15:52
Ebru Gündeş’in eşi tüm mallarını satışa çıkardı






 

Ebru Gündeş’in eşi tüm mallarını satışa çıkardı

Sanatçı Ebru Gündeş’in eşi Rıza Zarrab tüm mal varlığını satışa çıkardı.

Bilindiği üzere bir süre önce de Egemen Bağış tüm mal varlıklarını satışa çıkarmıştı.

Ebru Gündeş’in eşi Rıza Zarrab’ın mal varlıklarının satışı için çncelikli olarak nakit parası olan kişilerle birebir temas ettiği bu elindeki gayrimenkulleri sessiz sedasız satışına çalıştığı belitidi.

Rıza Zarrab’ın ülkemizdeki malları şöyle;

Zarrab’ın en dikkat çeken gayrimenkullerinden 47’si Büyükçekmece’de yer alıyor. Tapuda, Gürpınar Mahallesi 959 ada 9 parsel üzerinde 2 bin 184 metrekarelik alanda kurulan Bella Park Sitesi’nde 47 adet daire (birkaç tanesi dükkan) Zarrab’ın üzerine tapulu. Toplam 62 adet dairenin yer aldığı sitede tam 47 gayrimenkulü bulunan Zarrab, bu daireleri 22 Kasım 2011 tarihinde üzerine tescil ettirdi. Turgut Özal Caddesi ile Göztepe Caddesi’nin kesiştiği noktada yer alan sitenin ismi, Zarrab’ın eski şirketlerinden Bella’nın isminden esinlenmiş. Zarrab’ın gözaltına alındıktan sonra dairelerin önemli bir kısmını elde çıkarmış olabileceği belirtiliyor.

Fındıklı'daki Aksigorta binasını 72 milyon dolara satın alan Zarrab'ın, İstanbul'da 62 dairesi, Boğaz’da yalısı, Boğaz manzaralı köşkü, oteli, fabrikası ve çok sayıda ofis katı olduğu biliniyor. Yaklaşık 300 milyonluk gayrimenkule sahip olan Zarrab'ın 500 milyon liranın üzerinde bir servete sahip olduğu söyleniyor. 

İstanbul’un Esenyurt ilçesi Ekşinoz köyünde 1240 ada 26 parsel üzerindeki 2 bloklu binada tam 12 adet daire. 12 Haziran 2013 tarihinde tapusu Zarrab’ın üzerine geçirilen dairelerden 3 tanesi çatı katı.

Zarrab’ın Fatih Çarşı’daki 30 metrekarelik dükkanı, tapuda 7 pafta, 2772 ada 48 parsel üzerinde yer alıyor.

Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’nde 257 ada 38 parsel üzerinde yer alan Novus Residence’ta 3 süper lüks daire bulunuyor. 

 

Tuzla Aydınlı Mahallesi’nde, sanayi bölgesinde fabrika. Aydınlı KOSB’de yer alan fabrika, 2 bin 700 metrekarelik alanda kurulmuş. 7231 ada 15 parsel üzerinde bulunan fabrika, 2. Sanayi Caddesi üzerinde yer alıyor. 2013 yılında Reza Zarrab’ın üzerine geçmiş. 

 

Zarrab'ın yalısı Beykoz Kanlıca’da 116 ada 4 parsel üzerinde yer alıyor. 350 metrekarelik yalı aynı zamanda hemen bitişikteki eşi Ebru Gündeş’e ait yalıyla komşu. İkiz yalının değerinin 30 milyon liraya yakın olduğu belirtiliyor. 

Zarrab’a ait ofis katları Bahçelievler’deki Metroport Busidence Plaza’da yer alıyor. Tapuda Bakırköy Kartaltepe Mahallesi 251 ada 27 parsel üzerinde yer alan plazadaki 2 ofis katı, Zarrab’ın üzerine 25 Temmuz 2009 tarihinde kaydedilmiş. Zarrab’ın şirketi Royal Holding’in merkez adresi de burası. Gökdelen Sapphire’de yaklaşık 4 milyon liralık daire ve 1 milyon 850 bin liralık bir yazlığı bulunuyor.

 

Son Güncelleme: 10.03.2016 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.