Ebru Polat benzin deposuna su koydu: Arkadaşı hararete su koy demiş

Sahnelerin ünlü ismi şarkıcı Ebru Polat, lüks spor aracı ile yolda kaldı. Telefonla teknik servis yerine bir arkadaşını alarak destek isteyen Ebru Polat, arkadaşının "Hararet yapmıştır su koy" sözünü ikiletmedi. Benzin deposuna bir şişe su koyan Ebru Polat yine çalışmaya otoya tekme attı

16 Ocak 2018 Salı 09:53
Ebru Polat benzin deposuna su koydu: Arkadaşı hararete su koy demiş






Ebru Polat aracının benzin deposuna su koydu: Arkadaşı hararete su koy demiş

Son model lüks aracıyla haraket halindeyken yolda kalan Ebru Polat'ın başına geleni duyan arkadaşları gülmekten kendini alamadı.

Şarkıcı Ebru Polat, spor aracıyla Nişantaşı'nda yolda kalınca adeta arkadaş kurbanı oldu.

Makaron'da bugün yer alan bir habere göre, arkadaşını telefonla arayarak yardım isteyen şarkıcı Ebru Polat sinirlerine hakim olamayarak aracına tekme attı. Bununla da kalmadı, içi su dolu şişeyi yakıt deposuna boşalttı.

Kendisini takip eden muhabirlerin "Yakıt deposuna su mu koyuyorsunuz?" sorusuna "Sizi ilgilendirmez. Üzerime gelmeyin, çok sinirliyim" diye karşılık verdi.

Polat, ertesi gün ise şu açıklamayı yaptı: "Araç birden durunca arkadaşımı aradım 'Ya benzin bitti ya da araç hararet yaptı' dedim. O da 'hararetse su dök' dedi. Dalgınlıkla yakıt deposuna su boşalttım. Meğer benzinim bitmiş."

Anahtar Kelimeler:
Ebru Polat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.