Elif Çelik Playboy'a kapak oldu

Diyarbakır doğumlu Elif Çelik Playboy'a kapak oldu

11 Ocak 2018 Perşembe 10:25
Elif Çelik Playboy'a kapak oldu






Elif Çelik Playboy'a kapak oldu

   Diyarbakır doğumlu Elif Çelik Playboy'a kapak oldu.Almanya'da yaşayan Türk kökenli aktris ve fotomodel Sıla Şahin'den sonra ikinci kez bir Türk kızı Playboy'a kapak oldu.Diyarbakır doğumlu Elif Çelik, Playboy'un pek çok edisyonunda yer aldı.Çelik, Playboy yolculuğunu ve Hugh Hefner ile olan diyaloğunu anlatırken, Miss Bum Bum yarışmasına katılacağını da belirtti.

   Elif Çelik kendisini şöyle anlattı."Diyarbakır doğumluyum. Beş kardeşiz. 30 yaşına yeni girdim.Playboy’a başvurum e-mail atarak oldu. Bir yıl sonra geri dönüş yaptılar.Los Angeles'a davet ettiler. Casting'e girdim ve seçildim. Seçildikten 7 ay sonra Playboy Slovakya'ya kapak yapmak istediler ve teklifi kabul ettim.Sonra Playboy Meksika'dan teklif aldım. Şu anda zaten onların Playmate'iyim onlarla sözleşmem var.Vucüt ölçülerim 90 - 55 - 90 boyum ise 1.73"

Posta

Son Güncelleme: 11.01.2018 11:33
Anahtar Kelimeler:
Elif ÇelikPlayboy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.