Emre Kaya zehirlendi; Şarkıcı Emre Kaya hastaneye kaldırıldı

Ünlü pop şarkıcısı Emre Kaya, yediği balıktan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Bezin zehirlenmesi teşhisi konulan Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

02 Mayıs 2017 Salı 22:26
Emre Kaya zehirlendi; Şarkıcı Emre Kaya hastaneye kaldırıldı






Emre Kaya zehirlendi; Şarkıcı Emre Kaya hastaneye kaldırıldı

Pop müziği şarkıcısı Emre Kaya, yediği balıktan zehirlendi. Hastaneye kaldırılan şarkıcı Emre Kaya'nın durumunun iyi olduğu belirtildi

Türk pop müziğinin ünlü sesi Emre Kaya, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcının yediği balıktan zehirlendiği, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ünlü sanatçının menajeri Gizem Demir, Emre Kaya'nın hastaneye kaldırıldığı yönündeki haberler üzerine yaptığı açıklamada, korkulacak herhangi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Ünlü popçunun gece bir lokantada balık yediğini ve eve döndükten sonra aniden rahatsızlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldığını belirten Demir, "Yapılan muayenede besin zehirlenmesi olduğu anlaşıldı. Gerekli tüm müdahaleler yapıldı. Şu anda sağlık durumu gayet iyi. Korkulacak herhangi bir şey söz konusu değil" dedi.
Anahtar Kelimeler:
Emre Kaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.