En çekici kadın askeri seçildi

 İsrailli kadın asker Kim Melibovsky dünyanın en çekici kadın askeri seçildi.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 16:56
En çekici kadın askeri seçildi






En çekici kadın askeri seçildi

   İsrailli kadın asker Kim Melibovsky dünyanın en çekici kadın askeri seçildi.Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafları ile kısa süre de fenomen olan İsrailli kadın asker Kim Mellibovsky, sosyal medya kullanıcıları tarafından dünyanın en çekici kadın askeri olarak seçildi.

   22 yaşındaki Kim Mellibovsky her İsrailli kadın gibi zorunlu askerilik görevini yerine getirmiş bir vatandaş. İsrail'de 18 yaşını dolduran kadınlar zorunlu askerlik görevlerini yapıyorlar. Bazen bikini bazen de silahlı bir şekilde fotoğraf paylaşan Mellibovsky, sosyal medya paylaşımlarıyla fenomen haline geldi.Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafları ile kısa süre de fenomen olan İsrailli kadın asker Kim Mellibovsky, sosyal medya kullanıcıları tarafından dünyanın en çekici kadın askeri olarak seçildi.

 

    Askerliği bitmesine rağmen, İsrail'in en çekici kadın askeri olarak gösterilen güzele şimdi modellik, oyunculuk teklifi yağıyor.

   Bu şöhretin tadını çıkaran Kim Mellibovsky bir yandan teklifleri değerlendirirken bir yandan da hayranlarını mahrum bırakmamak için paylaşımlarına devam ediyor.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.