Erkek izleyicileri kendine hayran bırakıyor

İtalyan televizyonunda spor spikeri olarak görev yapan Jolanda De Rienzo güzelliği ve seksi pozları ile erkek izleyicilerin gözdesi oldu.

06 Aralık 2017 Çarşamba 14:42
Erkek izleyicileri kendine hayran bırakıyor






Erkek izleyicileri kendine hayran bırakıyor

   İtalyan televizyonunda spor spikeri olarak görev yapan Jolanda De Rienzo güzelliği ve seksi pozları ile erkek izleyicilerin gözdesi oldu.İtalyan spor spikeri Jolanda De Rienzo'nun güzelliği ülkede sık sık gündem oluyordu. Şimdi de Jolanda'nın sosyal medya paylaşımları ortalığı yıktı geçti.İtalyan spor kalanı Sport Italia sunucusu Jolanda De Rienzo'nun yayın öncesi yaptığı paylaşımlar Instagram'ı salladı.   Adından sıkça söz ettiren güzel sunucu, Instagram'da paylaştığı ateşli fotoğraflarla olay oldu. Jolanda'nın fotoğrafları yüzbinlerce beğeni aldı.

Haberler

İşte o paylaşımlar:

Anahtar Kelimeler:
Jolanda De Rienzo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.