Eşini çocuğunun dadısı ile aldattı

 Güzel şarkıcı Katie Price, eşi Kieran Hayler ve dadı Nikki Brown'un kendi evinde, kendi banyosunda birlikte olduklarını ve bunu bildiğini iddia etti

25 Eylül 2017 Pazartesi 10:35
Eşini çocuğunun dadısı ile aldattı






Eşini çocuğunun dadısı ile aldattı

   Güzel şarkıcı Katie Price, eşi Kieran Hayler ve dadı Nikki Brown'un kendi evinde, kendi banyosunda birlikte olduklarını ve bunu bildiğini iddia etti.Şarkıcı Katie Price eşi Kieran Hayler'ın kendisini kendi evinde dadı ile aldattığını öne sürdü.2013 yılında bu yana evli olan İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price ile Guildford, Birleşik Krallık doğumlu 30 yaşındaki eski ünlü striptizci Kieran Hayler birçok kez ayrılmanın eşiğine gelmişlerdi. Daha öncelerde de birçok kez aldatma ve ayrılık iddiaları ile sarsılan ünlü çiftin ilişkisinde Katie Price'in eşini muhabirlerin önünde aşağılaması sarsıntının şiddetini artırmıştı.  

    Son iddialara göre ise ünlü güzel şarkıcı Katie Price, eşi Kieran Hayler ve dadı Nikki Brown'un kendi evinde, kendi banyosunda birlikte olduklarını ve bunu bildiğini iddia etti. Bir mekan çıkışında görüntülenen ünlü çift, önce içeride birlikte konuştular ve ardından da Katie Price eşinin yanında ayrılarak mekandan çıkış yaptı.  

   Çıkış esnasında birçok soru iletilmesine rağmen ise hiçbir soruyu cevaplamayan ünlü şarkıcı sosyal medya paylaşım platformu Twitter üzerinden de çok konuşuldu.  Hayranlarından ve yakın çevresinden tepki alan eş Kieran Hayler için Katie Price'e ondan bir an önce boşanma önerisi geldi. Ancak ünlü şarkıcının konuyla ilgili suskunluğu devam ediyor.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Katie PriceKieran Hayler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.