Eski evinde 1milyon TL unuttu      

Sanatçı Demet Akalın eski evinde 1 milyon TL unuttu.

06 Kasım 2017 Pazartesi 10:12
Eski evinde 1milyon TL unuttu      






Eski evinde 1milyon TL unuttu      

    Sanatçı Demet Akalın eski evinde 1 milyon TL unuttu.Dikkatli ve sağ duyulu işçiler tarafından bulunan parasına avukatı aracılığıyla kavıştı.Demet Akalın, Beykoz-Acarkent’te yıllardır oturduğu bu villasını geçen kış sattı.
   Demet Akalın’ın eski evinde tadilat yapan işçiler yatak odasındaki dolabın içinde bir poşet buldu. Çöpe atmak üzere kenara koydular. Aradan saatler geçti.İşçilerden biri ortalığı toplarken torbanın dolu olduğunu fark etti.

 

     İşçi, poşeti ters çevirip açınca paralar yere saçıldı. İnşaatın sorumlusu Demet Akalın’a telefon ederek “Evde paranızı unutmuşsunuz, gelin alın” diye bildirdi.
   Konser için şehir dışında bulunan popçu parayı eski evinden alması için avukatını görevlendirdi. Poşetten tam 1 milyon TL çıktı.
   Parayı teslim eden işçiler “İnsanlık görevimizi yaptık. Demet Hanım’dan küçük de olsa bir jest bekledik ama olmadı” dedi.

Posta

Son Güncelleme: 06.11.2017 10:15
Anahtar Kelimeler:
Demet Akalın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.