Eskişehir'de Hadise Ve Athena Rüzgarı

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, () - BU yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Fanta Gençlik Festivali' kapsamındaki konserlerin sonuncusu Eskişehir'de düzenlenirken Hadise ve Athena sevilen şarkılarını söyledi. Fanta Gençlik Festivali'nin...

28 Eylül 2014 Pazar 11:34
Eskişehir'de Hadise Ve Athena Rüzgarı






Eskişehir'de Hadise Ve Athena Rüzgarı

BU yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Fanta Gençlik Festivali' kapsamındaki konserlerin sonuncusu Eskişehir'de düzenlenirken Hadise ve Athena sevilen şarkılarını söyledi.
Fanta Gençlik Festivali'nin 16'ncı ve son konseri dün akşam Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde yapıldı. İki Eylül Kampusu'ndeki açık hava konserini soğuk havaya rağmen binlerce genç izleyerek Hadise ve Athena'nın şarkılarına eşlik etti. Athena'nın solisti Gökhan ve ekibi giydikleri Eskişehirspor'un kırmızı-siyah renkli formasıyla çıktı. Gökhan, izleyicilerle birlikte Eskişehirspor'a tezahüratta bulundu. Gökhan, konserini '12 Dev Adam' parçasıyla tamamladı.

Hadise de söylediği şarkılarla izleyenleri coşturdu. Festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, konserine başlarken, "Serin havaya rağmen enerjinize hayran kaldım, süpersiniz. Teşekkürler Eskişehir, güler yüzünüz ve sıcaklığınız için. Sizleri seviyorum" dedi.
Fanta Gençlik Festivali'nin, bu yıl 16 şehir gezerek toplam 6 bin kilometre yol kat ederken konserlere 1 milyona yakın izleyicinin katıldığı açıklandı. Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslan 2014-09-30 01:34:43

hadise harikaydın asigim sana