Evde yemeği çıplak yapıyorum

 Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Dusco Tosic'in eşi Jelena Karleusa yine çok iddialı konuşulacak açıklamalarda bulundu.

02 Ekim 2017 Pazartesi 14:27
Evde yemeği çıplak yapıyorum






Evde yemeği çıplak yapıyorum

   Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Dusco Tosic'in eşi Jelena Karleusa yine çok iddialı konuşulacak açıklamalarda bulundu. Jelena Karleausa "Çıplak ve topuklu ayakkabıyla yemek yapıyorum." dedi. Verdiği röğortajda  "Dokuz yıldır evlisiniz, fantezileriniz var mı? Yatak odanız hâlâ renkli mi?" sorusuna Jelena yenge, "İşlerimiz yüzünden çok ayrı kalıyoruz, bu yüzden yatak odamızda hâlâ ateşliyiz, iyiyiz. Beni evde de ateşli, güzel bir kadın olarak istiyor. Yemeği bile topuklu ayakkabılarla, üstelik çıplak yapıyorum!" diyerek cevap verdi.

   Dusco Tosic'in eşi  Jelena  "Eşiniz verdiğiniz pozlara, videolara kızdığı oluyor mu?" sorusu sorulunca şöyle cevap verdi: "Her videodan, ateşli pozumdan sonra çok büyük kavga ediyoruz ve benden boşanmak istiyor. Ama sadece diyor, boşanmıyoruz! Benim profesyonelliğime saygı duyuyor. Beni özel hayatımda tanıyor ve güveniyor. Bu yüzden sıkıntı yaşamıyoruz. Aramız iyi. Benim iki yüzüm var, sizin tanıdığınız ile onun bildiği iki ayrı insan."  İşinizde gidebileceğiniz en uç nokta ne? sorusuna ise Jelena yenge, "Tenle, çıplaklıkla sorunum yok. Sanat filmiyse, Hollywood'dan gelen bir teklifse çırılçıplak da soyunurum." diyerek yine bomba bir yanıt verdi.

Haberler

Son Güncelleme: 02.10.2017 14:34
Anahtar Kelimeler:
Jelena Karleusa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.