Evliliğe doğru

 Usta oyuncu Ozan Güven evliliğe doğru yol alıyor.

24 Nisan 2017 Pazartesi 12:26
Evliliğe doğru






Evliliğe doğru
   Usta oyuncu Ozan Güven evliliğe doğru yol alıyor.Şu sıralar 'Fi' dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Ozan Güven, sevgilisi Ece Önen’in ailesiyle tanıştı.Fi dizisindeki performansı ile adından söz ettiren Ozan Güven, bir süredir aşk yaşadığı Ece Önen'in annesi Şebnem Önen ve babasıyla tanıştı.
   Etiler'de bir mekanda yemek yiyen Ozan Güven, yemek sonrası birlikte görüntülenmemek için sevgilisi ve ailesini uğurlayıp mekanda on dakika daha zaman geçirdi.Çıkışta Mekan çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Oza Güven, ''Ece Hanım'ın ailesiyle tanıştınız. Evlenmeyi düşünüyor musunuz?'' sorusu karşısında sessiz kaldı. Ozan Güven'in sevgilisinin ailesiyle tanışması evlilik yolunda ilk adım olarak yorumlandı.
Anahtar Kelimeler:
Ozan Güven Evleniyor Mu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.