Eyvah Espina saldırıya uğradı: 3 kişi Espina'yı hastanelik etti

Son dönemin sosyal medya fenomeni Eyvah Espina 3 magandanın saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan genç kadının sağlık durumu iyi

19 Mayıs 2016 Perşembe 00:39
Eyvah Espina saldırıya uğradı: 3 kişi Espina'yı hastanelik etti






Eyvah Espina saldırıya uğradı: 3 kişi Espina'yı hastanelik etti

Son günlerin internet fenomeni Eyvah Espina 3 kişinin saldırısına uğradı. Eski İstanbul lehçesi benzersiz şivesiyle yüzbinlerce kişinin hayranlığını kazanan ve kimliği hakkında fazlaca bilgi vermeyen Espina'nın büyük tepkiye neden oldu.


Eyvah Espina Kimdir?


Atatürkçü duruşu ve Türkçe'ye olan bağlılıyla bilinen Espina Boşnak kökenli Selanik'te yaşayan Türk kızı olarak biliniyor. Espina'nın her yaş grubundan ve çok farklı görüşlerden geniş bir hayran kitlesinin bulunması dikkat çekiyor.


Sivri dili keskin zekası ile hiciv konusunda tiyatroculara taş çıkartan gizemli karekterin saldırıya uğramasının ardından Facebook diğer sosyal medya hesaplarından magandalara tepki yağdı.

Hastaneye kaldırılan genç kadın binlerce hayranına 'İyiyim turp gibiyim burada bana çok iyi baktılar' mesajı yolladı.
Son Güncelleme: 19.05.2016 00:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin urer 2017-04-09 19:23:22

Selanikli olsunda tastan olsun be helal olsun sana ESPINA bravo bir selanikli olarak seni alnindan opuyorum sana kalkan elleride lanetliyorum