Ezgi Mola'dan şiddet mağduru kadınlara çağrı

Gülüşünden gamze eksik olmayan, enerjisi ile her daim kendisine hayran bırakan, mütevaziliği ile tanınan Organize İşler Sazan Sarmalı'nın Lerzan'ı, Alice Müzikali'nin Kraliçesi Ezgi Mola, MAG Mart sayısına kapak oldu.

03 Mart 2019 Pazar 11:41
Ezgi Mola'dan şiddet mağduru kadınlara çağrı






Ezgi Mola'dan şiddet mağduru kadınlara çağrı


Ezgi Mola " Şiddet ve taciz mağduru kadınların sessiz kalmamasını konuşup bağırıp seslerini duyurarak güçlenmesini temenni ediyorum.."


Organize İşler Sazan Sarmalı ve Alice Müzikali ile izleyicilerin bir kez daha gönlünü fetheden, güler yüzü ve doğallığı ile kendisine hayran bırakan Ezgi Mola, MAG Mart sayısına kapak oldu. Kariyeri ve kendisi ile ilgili merak edilenleri yanıtlayan başarılı ve güzel oyuncu, hafızalarda yer eden canlandırdığı karakterler ile ilgili şunları söyledi:

" Bu zamana kadar rol aldığım Soğuk Aydede, Celal ile Ceren, Kocan Kadar Konuş, Organize İşler hepsi ayrı tatlar. İyi ki bu işleri ben yapmışım yoksa çok hayıflanırdım"

Alice Müzikali'nde canlandırdığı "Kraliçe" karakteri ile de büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu, "Kötü karakteri seyirciye sevdirebilmek çok keyifli. Gelen yorumlarda büyük beğeni aldığı yönünde" dedi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili de tüm kadınlara mesajını ileten Ezgi Mola, " Şiddet ve taciz mağduru kadınların sessiz kalmamasını konuşup bağırıp seslerini duyurarak güçlenmesini temenni ediyorum" dedi.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın kapak yıldızı olduğu MAG Mart sayısı, Kadınlar Günü özel içeriği, Dünyaca ünlü tasarımcı Şafak Çak'ın yeni evinde gerçekleştirilen özel röportajı, Vedat Milor, Yağız İzgül, Hazer Amani, Süreyya Üzmez'in mekan önerilerinin yer aldığı dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Son Güncelleme: 03.03.2019 11:52
Anahtar Kelimeler:
Ezgi MolaMAG
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.