Flaşlar patlayınca olanlar oldu

Kim Kardashian önceki akşam objektiflerin flaşlarının azizliğine uğradı.

31 Temmuz 2018 Salı 07:58
Flaşlar patlayınca olanlar oldu






Flaşlar patlayınca olanlar oldu

    Kim Kardashian önceki akşam objektiflerin flaşlarının azizliğine uğradı.Giydiği seksi kıyafetin tüm detayları flaşlar patlayınca ortaya çıktı.Los Angeles'ta görüntülenen iç çamaşırsız Kim Kardashian ve boya desenli pantolon giyen eşi Kenya West, tüm dikkatleri üzerine çekti.

   Kim Kardashian hem farklı moda anlayışını hem de ne denli cesur olduğunu bir kez daha kanıtladı. Eşi Kenya West ile görüntülenen Kardashian, kıyafetleriyle dün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

   Reality şov yıldızı Kim Kardashian ile rap'çi kocası Kanye West, cumartesi akşamı Los Angeles'ta görüntülendi. Kim ve Kanye çifti, birbirine yakın tonlarda kıyafetler tercih ederek uyumlu oldukları gözler önüne serdi. Parlak ve yarı transparan kumaştan body'sini, metalik derin yırtmaçlı bir etekle tamamlayan Kardashian, tüm dikkatleri üzerine çekti.

    Kİm Kardashian'ın eşinin boya desenli pantolonu ise bakışları üzerine çektiFlaşlar patlayınca Kardashian'ın gri body'sinin içine iç çamaşırı giymediği de ortaya çıktı. Kim, metalik kombinini bilekten bağlı stilettolar ve fütüristik görünümünü güneş gözlükleriyle tamamlamış. Son zamanlarda spor salonunda uzun saatler geçiren Kim, düzgün fiziğiyle de adeta göz kamaştırdı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Kim Kardashian
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.