Fransa'da terör saldırısı, oyuncu Onur Büyüktopçu kayıp

Fransa'da vahşi saldırı sırasında bir Türk dizi film oyuncusunun da tatil için Nice'ta bulunduğu ortaya çıktı. Saldırı sonrası kendisine ulaşılamayan Onur Büyüktopçu'nun hayatından endişe ediliyor.

15 Temmuz 2016 Cuma 11:19
Fransa'da terör saldırısı,  oyuncu  Onur Büyüktopçu kayıp






Fransa'da terör saldırısı, Türk oyuncu kayıp

Fransa'da vahşi saldırı sırasında bir Türk dizi film oyuncusunun da tatil için Nice'ta bulunduğu ortaya çıktı. Saldırı sonrası kendisine ulaşılamayan dizi film oyuncusu Onur Büyüktopçu'nun hayatından endişe ediliyor.

SALDIRI SIRASINDA ORADAYDI

Fransa’nın Nice kentinde 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamaları sırasında meydana gelen terör saldırısında 84 kişi hayatını kaybetti. 'Kiralık Aşk' dizisinde Koriş karakterine hayat veren oyuncu Onur Büyüktopçu da dünyayı sarsan saldırı sırasında oradaydı.
Olay anında menajeri ile telefonla konuşan Büyüktopçu, “İnsanları tarıyorlar, yanımızda ölüyorlar eve sığınacağız gidemiyoruz” dedikten sonra telefonu kapattı.   

 Ünlü oyuncuya dün akşamdan beri ulaşılamıyor.
 
Geçtiğimiz hafta sevgilisi ile birlikte Nice'a giden Onur Büyüktopçu, 12 günlük tatilin ardından bu akşam Türkiye'ye dönecekti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.