Fulya Zenginer; Köpek sahibi olmak, çocuk sahibi olmak gibi

OYUNCU Fulya Zenginer, çok sevdiği ve ‘Çocuklarım gibi’ diyerek nitelendirdiği ‘Tarçın’ ve ‘Wendy’ isimli köpeklerini yalnız bırakmamak için kendisine önerilen İstanbul dışında çekilecek dizi veya filmlerin...

26 Şubat 2015 Perşembe 10:07
Fulya Zenginer; Köpek sahibi olmak, çocuk sahibi olmak gibi






Fulya Zenginer; Köpek sahibi olmak, çocuk sahibi olmak gibi

OYUNCU Fulya Zenginer, çok sevdiği ve ‘Çocuklarım gibi’ diyerek nitelendirdiği ‘Tarçın’ ve ‘Wendy’ isimli köpeklerini yalnız bırakmamak için kendisine önerilen İstanbul dışında çekilecek dizi veya filmlerin senaryosunu bile okumaktan kaçındığını söyledi.
Zeynep Özek’in hazırladığı Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalının sorularını yanıtlayan Zenginer, iki köpeğini yalnız bırakmak istemediğini anlattı. Bugüne kadar aralarında 'İki Aile', 'Küçük Kadınlar', 'Evlerden Biri', 'Benim İçin Üzülme'nin bulunduğu dizi ve ‘Sağ Salim’ filminde oynayan Fulya Zenginer, çok sevdiği 'Tarçın’ ile ‘Wendy’ köpeklerini dolaştırırken, Arap sunucu Liana Dahdouh’un sorularını yanıtladı.  Zenginer, "Köpek sahibi olmak, çocuk sahibi olmak gibi" dedikten sonra şöyle devam etti:

"Sorumluluk sahibi olma konusunda hiçbir farkı yok. Hiç büyümemeleri negatif bir taraf aslında. En son işimde şehir dışına gitmek zorunda kaldım. Köpeklerimi anneme bırakmak zorunda kaldım. O da beni çok üzdü. Çok özledim onları. Şimdi olabildiğince şehir dışına gitmemeye çalışıyorum."
Fulya Zenginer, ‘Aklını çelebilir’ diye geçen yıl İstanbul dışında geçen hiçbir senaryoyu okumamayı tercih ettiğini, menajeri ile birlikte karar vermeye çalıştığını anlattı. Zenginer, işini özlediğini ancak, yer alacağı projenin en az az oynadığı son yapım kadar iyi olması için seçici davrandığını vurguladı. Fulya Zenginer, hayvanları çok sevdiğini, şirin göründüğü için uzun süre koala sahibi olmayı düşündüğünü kaydederek şöyle devam etti:
"LAMA SALDIRDI, KOALADAN VAZGEÇTİM"
"Bir gün lamayı severken bana saldırdı. Koalanın da kötü bir fikir olabileceğini düşündüm. O kadar şirin bakıyordu ki kanmamak gerekiyormuş. Beni bayağı kovaladı, tükürdü üzerime. Lamalar göründükleri kadar şirin değiller."

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.