Futbolcu eşine attığı tweet ​​​​​​​ile gündeme oturdu

Arjantin'de futbolcu eşine motivasyon için tweet atan Chechu Bonelli ortalığı karıştırdı

19 Nisan 2018 Perşembe 18:02
Futbolcu eşine attığı tweet ​​​​​​​ile gündeme oturdu






Futbolcu eşine attığı tweet ile gündeme oturdu

    Arjantin'de futbolcu eşine motivasyon için tweet atan Chechu Bonelli ortalığı karıştırdı.Arjantin Ligi'nde Boca Juniors ile Godoy Cruz arasındaki kıyasıya şampiyonluk mücadelesi sürüyor.

   Arjantin Ligi'nde Boca Juniors ile Godoy Cruz arasındaki şampiyonluk rekabeti sadece yeşil sahalarda kalmayıp sosyal medyaya da taşınıyor. Hem de hiç beklenmedik şekillerde...Bu hafta oynanacak Banfield - Godoy Cruz maçı öncesi atılan olay tweet ise bunun örneklerinden biri.

   Arjantin basınını meşgul eden olayın kahramanların Banfield'in golcüsü Dario Cvitanich ve Boca Juniors fanatiği olan karısı Chechu Bonelli.Boca'nın şampiyonluktaki rakibi Godoy Cruz'un Banfield'le oynayacağı maç öncesi Banfield'in golcüsü olan eşini motive etmek isteyen Chechu Bonelli attığı tweet'le ülkeyi şaşkına çevirdi.

   Motivasyonun dozunu biraz kaçıran ve bunu kamuya açık olarak yapmaktan çekinmeyen Bonelli 'Seni seviyorum aşkım. Gelecek maçta (Godoy Cruz) bir gol atarsan ya da maçı kazanırsanız bütün hafta boyunca ne istersen yapacağım.

   

   Pillerini şarj et" yazınca sosyal medya yıkıldı.33 yaşındaki Chechu Bonelli aynı zamanda spor muhabiri. Bonelli'nin eşini teşvik için herkese açık bir platformu seçmesi ise ülkede tartışma konusu oldu.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Chechu Bonelli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.