Futbol'dan restauranta transfer oldu

Arda Turan, yıllık 8 milyon Euro ücretle transfer olduğu Barcelona’dan kazandığı paranın bir kısmını ticarete yatırdı. Etiler’deki Sarıhan isimli mekana ortak olan yıldız futbolcunun, yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli’de yeni bir restaurant açmak üzere olduğu ortaya çıktı.

02 Aralık 2015 Çarşamba 13:40
Futbol'dan restauranta transfer oldu






Takvim’den Halil Çilingir’in haberine göre; mimarlığını Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin damadı Abdullah Burnaz’ın yaptığı mekanın ajans ve logo işleri ise Okan Bayülgen’in eski eşi Şirin Ediger’e emanet.

‘Yeni nesil esnaf lokantası’ sloganı ile yola çıkan Arda Turan ve Cemal Sarıhan’ın, ‘Arşiv’ adını verdikleri mekanda Türk Mutfağı’na ait yemekler sunulacak. Maliyeti 3 milyon lirayı bulan mekanın açılışı yakında yapılacak.

Türk Mutfağı’nın tüm lezzetlerini kapsayacak olan 150 kişilik mekanda, kullanılacak tüm malzemelerin Türkiye’nin çeşitli illerinden organik ve doğal olarak temin edileceği öğrenildi.
Bu arada Arda Turan ile Cemal Sarıhan, ‘Arşiv’in ardından kafe konseptli başka mekan da açmayı planlıyor.
Son Güncelleme: 02.12.2015 13:44
Anahtar Kelimeler:
Arda TuranRestaurant
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.