Gaga'yı Photoshopsuz tanımak zor

Lady Gaga’nın Photoshop‘suz fotoğrafları internete sızdı. İlk kez sızan fotoğraflar ünlü şarkıcı ve reklam ajansını zor durumda bırakt

23 Nisan 2014 Çarşamba 10:47
Gaga'yı Photoshopsuz tanımak zor






Gaga'yı Photoshopsuz tanımak zor


Versace’nin reklam yüzü şarkıcı Lady Gaga’nın Photoshop'suz fotoğrafları internete sızdı.  Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga geçtiğimiz günlerde Versace markasının kampanyası için kamera karşısına geçti. Ünlü moda fotoğrafçıları Mert ve Marcus tarafından gerçekleştirilen çekimde ortaya çıkan fotoğraflar Photoshop programı ile düzeltildikten sonra yayınlandı.

 Ancak fotoğrafların Photoshop'ta değiştirilmeden önceki halleri de birkaç gün önce internette yayınlandı. Photoshopsuz fotoğraflarda ise oldukça farklı bir Lady Gaga vardı. Gözaltı morlukları, solgun teni ve lekeli cildi ile Lady Gaga da herkesten çok da farklı olmadığını göstermiş oldu.

 



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.