Galaya Jennifer Lopez kıyafeti ile damgasını vurdu

Jennifer Lopez Time dergisinin düzenlediği geceye kıyafeti ile damgasını vurdu.

25 Nisan 2018 Çarşamba 10:40
Galaya Jennifer Lopez kıyafeti ile damgasını vurdu






Galaya Jennifer Lopez kıyafeti ile damgasını vurdu

    Jennifer Lopez Time dergisinin düzenlediği geceye kıyafeti ile damgasını vurdu.Time dergisinin 2018 yılının en etkili 100 kişisi için düzenlediği kutlama gecesine Jennifer Lopez’in sahne performansı damga vurdu.

    Nicole Kidman, Emily Blunt gibi ünlülerin katıdığı gecede kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.Time dergisi 2018 yılının en etkili 100 kişisini açıklamıştı.Dün de New York’ta geleneksel Time 100 galası gerçekleştirildi.

   Galaya oyuncu Nicole Kidman, şarkıcı Shawn Mendes, siyasetçi Carmen Yulin Cruz, sporcu Adam Rippon gibi pek çok tanınan ismin katıldı.Lincoln Center’da yapılan galanın en dikkat çeken ismi, Time 100 listesine de giren şarkıcı Jennifer Lopez oldu.

   Gecede sahne performansı sergileyen ünlü şarkıcı, kıyafetleriyle göz doldurdu.Kırmızı halıda Zuhair Murad’ın İlbahar 2018 Couture koleksiyonundan bir elbise giyen Lopez’in sahne kıyafeti de dikkat çekti.Lopez, derin yırtmaçlı kıyafetiyle yer aldığı sahnede, şarkıları ve dansıyla seyircileri coşturdu.

Posta

Son Güncelleme: 25.04.2018 09:06
Anahtar Kelimeler:
Time DergisiJennifer Lopez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.