Gamzeli güzel Bahar Öztan, manken oldu

Önceki gün Wyndham Grand Otel'de gerçekleşen defile'de Ece Gürsel, Didem Taslan gibi mankenlerde podyuma çıktı

13 Kasım 2018 Salı 11:28
Gamzeli güzel Bahar Öztan, manken oldu






Gamzeli güzel manken oldu

İkinci kez kanseri yenen Yeşilçam sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan, yakın arkadaşı olan modacı Pınar Bent'in gelinlik defilesinde podyuma çıktı.

Önceki gün Wyndham Grand Otel'de gerçekleşen defile'de Ece Gürsel, Didem Taslan gibi mankenlerde podyuma çıktı.

Defile'nin finalinde kendisi için özel dikilen gelinlik giyip podyuma çıkan Öztan, defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çıktığı defileyle ilgili "Yıllar önce yine podyuma çıkmıştım. Hastalığım'dan sonra ilk kez böyle bir organizasyonda yer aldım. Gayet iyiyim ve atlattık o ismini söylemediğim şeyin. İnşallah bundan sonrada böyle güzel organizasyonlarda buluşuruz" diyen Bahar Öztan, "Tekrardan setlere dönecek misiniz?" sorusuna "Güzel teklifler var. Dizi'de olabilir. Sinema'da olabilir. Görüşmeler devam ediyor. Net bir şey söylemek istemiyorum şuanda. Sağlığım iyi olduğu sürece oyunculuk yapmaya devam edeceğim çünkü ben oyuncu olarak doğmuşum"dedi.   

Anahtar Kelimeler:
Bahar öztan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.